Kutuurikeskuse erinevatel sündmustel võidakse pildistada ja filmida.

Fotosid ja videosid võidakse salvestada ning avalikustada kultuurikeskuse kalendris eesmärgiga jagada teavet Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuses toimuvate sündmuste kohta.

Fotosid ja videosid võidakse kasutada Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuse reklaammaterjalide (plakatite, treilerite jms) koostamisel. 

Ineta Tulimäe personaalnäitus HINGELE

16.
jaanuar
teisipäev
2024
kuni 02. märts
Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuse galeriis

Ineta Tulimäe on sündinud ja kasvanud Lätis. Õppinud cello mängu Cesise muusikakoolis, peale õpinguid aastast 1980-2005 töötanud Tartus  Vanemuise teatri orkestris cellomängijana.Peale seda esinenud projektipõhiselt erinevates koosseisudes.Lapsepõlve huvi värvide maailma vastu ärkas taas,kui sai tehtud tutvus voolava akrüüli kunstiga-lõputud võimalused ja värvide mäng!Sellest on saanud igapäevane elu osa,mille kaudu saab väljendada tunded ja emotsioonid,hetkel olemist...

Kunstnik ise nimetaks enda maalid tunnetuslikeks, osadel puudub ka pealkiri, sest igal vaatajal on õigus ise otsustada ,mida ta ühe või teise maali puhul näeb ja tunneb, sest kõik inimesed on erinevad ja nende tõlgendus sama maali puhul võib erineda.

 Aastal 2022 kolm Ineta Tulimäe maali osales Rahvusvahelisel näitusel Poolas Zielona Gora linnas. 2022.aasta jaanuaris toimus esimene personaalnäitus Põltsamaa raamatukogus.