Kutuurikeskuse erinevatel sündmustel võidakse pildistada ja filmida.

Fotosid ja videosid võidakse salvestada ning avalikustada kultuurikeskuse kalendris eesmärgiga jagada teavet Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuses toimuvate sündmuste kohta.

Fotosid ja videosid võidakse kasutada Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuse reklaammaterjalide (plakatite, treilerite jms) koostamisel. 

Valga- Valka kohvikutepäev

08.
august
laupäev
2020

Taaskord täituvad piirilinnad Valga-Valka koos oma valdadega ühepäevakohvikutega, pakkudes maitsenaudinguid ja luues meeleolu.

Juubelihõngulisel Valga-Valka kohvikutepäeval avab 8. augustil üheks päevaks oma uksed rekordarv kohvikuid, kus pakutakse head ja paremat nii keelele kui ka meelele.

Kaheksateistkümnes kohvikus Valgas, Valkas, Jaanikeses ja Harglas on tänavu külastajaid ootamas lisaks maitsvale toidule palju põnevat ja uudistamisväärset. Sel päeval leiad kindlasti endale lemmikkohviku.

Ja lemmikkohvikut tasub ka tänavu valida! Taaskord on toimumas Selveri hääletus, otsimaks klientide lemmikut. Enim hääli kogunud kohvikut on ootamas 100-eurone kinkekaart ja hääletajate vahel läheb loosi 50-eurone kinkekaart.

Tänavusel kohvikutepäeval üritame ühiselt jätta veelgi väiksemat ökoloogilist jalajälge. Lisaks sellele, et Valga linnas (sh Jaanikeses) on mugav liigelda kohvikust-kohvikusse tasuta ühistranspordiga, tasub seda teha ka jalgrattal. Ka tänavu on toimumas Valga Maraton Spordikaupade jalgrattamäng, kus jalgrattal vähemalt seitset kohvikut külastades ja märgiseid kogudes on võimalik osaleda 30-eurose kinkekaardi loosis.

Pakendikeskuse abil on kohvikutel võimalik soetada bioloogiliselt lagunevaid ühekordseid nõusid. Lisaks esmakordselt kutsume külastajaid ostma toitu oma taarasse, seega haara kaasa näiteks oma termostass ja liigu mugavalt ja loodust säästvamalt kohvikust kohvikusse. Lisaks oleme tänavu loobunud plastikust joogikõrte kasutamisest.

Et kohvikuid kergemini üles leida on ka sel aastal tulemas nii infovoldikud kui ka interaktiivne NaviCup kaart, mida saab mugavalt kasutada oma nutiseadmes. Jälgi uudiseid kohvikutepäeva Facebooki lehtedelt!

 

Skanneeri QR kood ja see suunab Sind otse rakenduse juurde. Kaarti on võimalik kasutada ka läbi brauseri, kuid nutiseadmes läbi app-i on seda eriti mugav ja lihtne kasutada. App-is palju suuremate võimalustega kui brauseris! Proovi järgi kui ei usu! ☺️

NaviCup rakendus on saadaval nii App Store-s kui ka Google Play-s. Navigeerimine on lihtsaimast lihtsam, app näitab ära nii distantsi kui ka teekonna huvipakkuva kohvikuni.

Toredat avastamist! ????

Brauserist leiad:

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fnavicup.com%2Fevent%2Fvalga-valka-kohvikutepaev-08-08-2020%2F%3Ffbclid%3DIwAR0AN16qgc45XJ2jItduaTFHymiIyhkBzc_m3Josy8RFsg-RuRNA4LvX67s&h=AT1__QQjtZnNBzk5EB61aYbOrg8veyub3D0Zm4etXmkvlB9LW1I5MTLnDTx09wDlIHJ58fW1mTRaqIGlDmvKJsbDq6kAlTLshCq_r79PO7prhB1gUt3yeb1j8wVJOfoPDEGZLA