Kutuurikeskuse erinevatel sündmustel võidakse pildistada ja filmida.

Fotosid ja videosid võidakse salvestada ning avalikustada kultuurikeskuse kalendris eesmärgiga jagada teavet Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuses toimuvate sündmuste kohta.

Fotosid ja videosid võidakse kasutada Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuse reklaammaterjalide (plakatite, treilerite jms) koostamisel. 

Rakvere teatri lasteetendus "Kessu ja Tripp"

08.
mai
kolmapäev
2024
Kell 13:00

Ma Kessu, ma Kessu, ja mina olen Tripp...

Kessu suurim soov on see, et tal oleks jälle isa, aga nagu ema ütleb ei kasva isad puu otsas. Nõnda leiab ta tsirkuseraamatust endale sõbraks Tripi, kellega võetakse ette kummalisi seiklusi. Üheskoos käiakse poes, mõeldakse välja söögiautomaat ning püütakse igati aidata Kessu ema rasketes majapidamistöödes. Kuid nagu lastel juhtub – tahad head, välja kukub pundar pahandust! Siiski aitab Tripp Kessul mõista, et ka kõige suuremad soovid võivad kunagi täituda.

 

"Kessu ja Tripp" on südamlik ja mänguline lugu lastest, emadest ja raamatutest, kus teinekord leidub rohkem seiklust kui telefonimängudes.

 

Esietendus 9. detsembril 2023 suures majas.

 

Lavastus sobib alates 4. eluaastast.

 

Detsembri etenduste järel ootame lapsi traditsioonilisele põnevate tegevustega jõulumaale, mis sel aastal kannab nime TRIPI TRIKIMAA. Tulemata ei jää ka jõuluvana. Soovitame laulu või luuletuse asemel sel aastal välja mõelda ja selgeks õppida lahedaid trikke, mida ühekaupa või ühiselt jõuluvanale paki lunastamiseks esitada. Tasub varakult nuputama ja harjutama hakata!

 

LAVASTUSMEESKOND

Autor Robert Vaidlo

Dramatiseerija ja laulusõnade autor Urmas Lennuk

Lavastaja Eili Neuhaus

Kunstnik Reili Evart

Helilooja ja muusikaline kujundaja Hando Põldmäe
Valguskujundaja Märt Sell
Osades Tuuli Maarja Möller, Madis Mäeorg, Silja Miks, Johannes Richard Sepping

Osta pilet: