Muud sündmused

Valga- Valka kohvikutepäev

17.
juuli
laupäev
2021
Kell 10:00 kuni 17:00

Ägedad, mõnusad ja eripalgelised kohvikud katavad armsa piirilinna tänavaid, parke, väljakuid jms.

Valga-Valka traditsiooniks saanud kohvikutepäeva  registreerimine on LÕPPENUD!

Tänavune kohvikutepäev leiab aset 17. juulil 2021.

Piirkonna suursündmusele on oodatud registreerima kõik tegusad seltskonnad, kes soovivad ennast proovile panna kohvikupidajana. Oled usin küpsetaja või andekas grillmeister ning oled mõelnud, et sinu maitsetest võiksid teisedki osa saada, siis see meeleolukas ettevõtmine pakub suurepärast võimalust veeta põnevust täis päev oma inimestega, pakkudes rohketele külastajatele oma parimaid palasid.

Pere- või sõpruskond, turismiettevõtted, talupidajad, ühtehoidev kogukond või toimekad ja usinad kolleegid ettevõtetest, te kõik olete taaskord oodatud osa saama suve mõnusaimast üritusest.

 

Lisainformatsiooni võib küsida julgesti:

LC Valga Säde korraldusnaiskond

lcvalgasade@gmail.com

 

Atkal notiek Valgas-Valkas kafejnīcu diena, 2021. gada reģistrācija ir ATVĒRTA!

Šogad Kafejnīcu diena notiks 2021. gada 17. jūlijā.

Laipni aicināti reģistrēties lielajam pasākumam reģionā visas aktīvās ballītes, kuras vēlas sevi pārbaudīt kā kafijas alus darītavas. Neatkarīgi no tā, vai esat strādīgs maiznieks vai talantīgs grila meistars un esat domājis, ka citi varētu dalīties jūsu gaumē, šis jautrais pasākums piedāvā lielisku iespēju pavadīt satraukuma pilnu dienu ar saviem cilvēkiem, piedāvājot daudziem apmeklētājiem jūsu labākos gabalus.

Ģimene vai draugi, tūrisma uzņēmumi, lauksaimnieki, saliedēta kopiena vai aktīvi un uzcītīgi kolēģi no uzņēmumiem, jūs visi atkal esat laipni aicināti piedalīties vasaras patīkamākajā pasākumā.

 

Jūtieties brīvi lūgt vairāk informācijas:

LC Valga Säde vadības komanda

lcvalgasade@gmail.com