Kutuurikeskuse erinevatel sündmustel võidakse pildistada ja filmida.

Fotosid ja videosid võidakse salvestada ning avalikustada kultuurikeskuse kalendris eesmärgiga jagada teavet Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuses toimuvate sündmuste kohta.

Fotosid ja videosid võidakse kasutada Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuse reklaammaterjalide (plakatite, treilerite jms) koostamisel. 

Rakvere teatri etendus "Kaks tosinat tulipunast roosi"

27.
september
reede
2019
Kell 19:00

Piletid müügis!

Armastab, ei armasta, armastab...

Marina ja Alberto on abielupaar, kes elavad Roomas. Katki on nende uksekell ja värskendamist vajab kooselu.

Just siis, kui Marina plaanib minna puhkusereisile, saabub salapärane kimp tulipunaseid roose. Algab müsteerium, millesse on lisaks abielupaarile segatud veel mitmed inimesed. Teadmatus tekitab uudishimu ning uudishimu avab väravad armastusele. Kuhu see kõik välja viib, on üllatuseks ka asjaosalistele endile.

Aeg-ajalt on kasulik lahus olla! See teeb mõlemale head! Muidu on oht igavuse küüsi langeda! On vaja pisut monotooniat lõhkuda. Abielu igapäevast rütmi! Sellest on vaja kõrvale hiilida, põgeneda! Just, see ongi ju moesõna! Põgeneda! Üks nädal vabadust! Näha uusi nägusid, tunda uusi emotsioone.

Lavastaja Giorgio Bongiovanni on Itaalia näitleja ja lavastaja, kes on andnud commedia dell'arte meistriklasse mitmel pool maailmas. Ta on töötanud nii filmis kui teatris, nii sõna- kui muusikateatris. Tema eelmine töö Eestis oli lavastus „Mirandolina” VAT Teatris.

 

täispilet 16 eurot
sooduspilet 14 eurot (õpilased, pensionärid).

Osta pilet: