Kutuurikeskuse erinevatel sündmustel võidakse pildistada ja filmida.

Fotosid ja videosid võidakse salvestada ning avalikustada kultuurikeskuse kalendris eesmärgiga jagada teavet Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuses toimuvate sündmuste kohta.

Fotosid ja videosid võidakse kasutada Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuse reklaammaterjalide (plakatite, treilerite jms) koostamisel. 

Alen Veziko "Soolo Seitse"

06.
märts
kolmapäev
2019
Kell 19:00
Valga Kultuuri- ja Huvialakeskus

Sellel kevadel annab Alen Veziko 8 ekslusiivset naistepäevale pühendatud kontserdit “Soolo 7”. Alen Veziko esitleb uut kontsertkava, kus laval koos temaga on 7 kitarri, 2 klaverit, akordion ja mõned rütmiinstrumendid. Tegemist on omanäolise projektiga, kus kasutades loopereid ja arvutit luuakse eriline kõlapilt ja viiakse kuulaja imelisse helidemaailma. Kasutades kaasaegset tehnoloogiat on võimalik laval luua muusikat ning esitada seda sellisel kujul, mis varasemalt polnud võimalik. Tänu tehika arenemisele on loodud võimalus, et üks mees mängib laval rohkem kui seitset instrumenti. Kontserdil tuleb esitamisle uudislooming Alen Veziko sügisel ilmuvalt stuudioalbumilt, mis on järjekorras seitsmes. Sellest tulenevalt on uue kontsertkava pealkiri “Soolo 7”. Loomulikult saab kontserdil kuulata ka paremit Alen Veziko loomingust.

 

Piletiinfo:
Pilet 12-17€
Osta pilet: