Kutuurikeskuse erinevatel sündmustel võidakse pildistada ja filmida.

Fotosid ja videosid võidakse salvestada ning avalikustada kultuurikeskuse kalendris eesmärgiga jagada teavet Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuses toimuvate sündmuste kohta.

Fotosid ja videosid võidakse kasutada Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuse reklaammaterjalide (plakatite, treilerite jms) koostamisel. 

Rokkmuusikal "ROKIAJASTU"

12.
jaanuar
laupäev
2019
Kell 18:00

MTÜ Kungla toob sel hooajal teieni klassikalistest rokklauludest tulvil muusikali "Rokiajastu"! Osades kohalikud noored!

Sel hooajal toob MTÜ Kungla noortetrupp teieni muusikali „Rokiajastu,“ milles rullub lahti Los Angelese kuulsaima rokiklubi Bourboni Roomi iga päeva raskused ja võitlused ellujäämise nimel.

Klubisse on oodata maailmakuulsat bändi Arsenal eesotsas superstaar Stacee Jaxxiga, kellel on plaan alustada oma soolokarjääri. Uue karjäärihüppe tegemine ei tule Staceel aga just kõige paremini välja, sest Staceed kimbutavad alkohol ning inspiratsioonipuudus. 

Oma õnne ja kuulsust lauljana on tulnud suurde linna otsima maatüdruk Sherrie, kes satub oma esimestel minutitel Los Angeleses pahuksisse. Õnneks kohtab ta noort säravat Drewd, kes kutsub teda tööle Bourboni Roomi. Ka Drew unistab suurte lavade vallutamisest. Kas Drewl õnnestub ära rääkida klubi omanik Dennis Dupree, et Sherrie saaks klubisse tööle? 

Samal ajal plaanib linnapea Patricia Whitmore tülgastava Bourbon Roomi kinni panna, maksku mis maksab. Kas tal see õnnestub?

Kahes vaatuses toovad MTÜ Kungla noored teieni muusikali, mis sisaldab rokiklassikasse kuuluvaid laule, hoogsaid tantse ning emotsioone täis näitemängu. Muidu ei puudu ka huumor ja hulgaliselt üllatusi!

Tule Sinagi osa saama Bourbouni Roomi ja selle tegelaste seiklusest, sest enam minna paremaks saa!

Muusikal põhineb filmil „Rock Of Ages.“ Muusikali lavale toomist toetavad Valga Vallavalitsus, Eesti Kultuurkapital, kohaliku omaalgatuse programm. ja Valga Rockiklubi.

Pääse 5 eurot. Piletid saadaval ka eelmüügist.

Muusikalis „Rokiajastu“ teevad kaasa: Andre Pundonen, Anna-Kaisa Nõmme, Carol Põldsaar, Emma Laureen Paul, Greete Riik, Heliisa Mets, Kaidar Kängsepp, Karl Kirt, Kristina Korobova, Kristo Põldsaar, Lauri Tiirats, Margo Metsoja, Marietta Juurikas, Reelika Savi, Romet Lepik, Siiri Põldsaar, Steven Elvet, Timmu Viilup.

Lavastajad: Siiri Põldsaar, Margo Metsoja, Karl Kirt

Osta pilet: