Kutuurikeskuse erinevatel sündmustel võidakse pildistada ja filmida.

Fotosid ja videosid võidakse salvestada ning avalikustada kultuurikeskuse kalendris eesmärgiga jagada teavet Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuses toimuvate sündmuste kohta.

Fotosid ja videosid võidakse kasutada Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuse reklaammaterjalide (plakatite, treilerite jms) koostamisel. 

Tõnis Laanemaa kunstinäitus Graafika saladus

30.
aprill
esmaspäev
2018
Kell 16:00 kuni 31. mai
Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuse teatrisaali fuajee

Näitus avatakse 30.aprillil kell 16. Olete palutud!

Graafika esimeseks eelliigiks on joonistus, piltkiri,ajaloolised kirjaliigid. Kiviaja koopamaalingud, kaljudele belemniitkividega raiutud loomade,inimeste, päikese,jumalate, graafilised kujundid on maailma eri regioonides reljeefskulpuuri, monumentaalmaali, ümarplastika tasemel. Graafika tunnuseks on tiraaz. Johannes Gutenbergi Nürnbergi Piibel oli esimene Euroopas puuklotsidega trükitud raamat.1460 ilmus Mainzis Catholicon, ilmselt Gutenbergi trükikoja väljalase. Eestis loetakse esimeseks trükitud raamatut aastast 1537 -'TÜRI KOODEKS. See oli glossaar- alamsaksa -ladina sõnaraamat üliõpilastele. Renessansiajal tekkis vajadus suurte kunstnike töid rahvale tutvustada. Avastastati graafika tehnikad-vaselõige, vasegravüür, ofort, akvatinta, puulõige. Madalmaades Senefelder leiutas juhuslikult litograafia. Eesti graafika õitseajad on kunstikool Pallase aeg, 1960/70/80 aastad. XXI sajand.