Kutuurikeskuse erinevatel sündmustel võidakse pildistada ja filmida.

Fotosid ja videosid võidakse salvestada ning avalikustada kultuurikeskuse kalendris eesmärgiga jagada teavet Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuses toimuvate sündmuste kohta.

Fotosid ja videosid võidakse kasutada Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuse reklaammaterjalide (plakatite, treilerite jms) koostamisel. 

Vana Baskini Teatri etendus  'Kõik meestest'

30.
november
kolmapäev
2016
Kell 19:00
Valga Kultuuri- ja Huvialakeskus

südamlik komöödia

autor: Miro Gavran
tõlkija: Hendrik Lindepuu
lavastaja: Eero Spriit
kunstnik: Jaak Vaus

osades: JANEK SARAPSON, TARVO KRALL, RAIVO METS

Miro Gavran on tänapäeva üks populaarsemaid Horvaatia kirjanikke, kelle mitmekülgse loomingu hulka kuulub ligikaudu 40 näidendit.
"Kõik meestest" on eluline, lõbus ja ootamatuid üllatusi pakkuv näidend, kus põimuvad viis erinevat lugu ja viisteist tegelaskuju, keda kehastavad kolm näitlejat. Millised nad on, need meie kaasaegsed mehed? Kuidas nad elavad? Millest mõtlevad? Millised küsimused ja probleemid neid huvitavad? Mida nad mõtlevad armastusest ja kuidas armastavad? Kuidas nad suhtuvad seksi ja kellega unistavad seksida?
Paraku pole unistuste järgi elamine enamasti võimalik, sest elu pisiasjad teevad omad korrektuurid. Ükskõik, kas tehakse head või halba, ollakse aus või silmakirjalik, kutsub see esile vastureaktsiooni. Armastust ei ole vihkamiseta, sõprust konkurentsita ega noorust vanaduseta.
"Kõik meestest" jutustab meile sõbralikult enesekriitilise loo meheks olemisest, mis toob suule muheda naeratuse, aga silmanurka ka härda pisara. Olgu kuidas on, aga ilma meeste striptiisita ei saa me seekord kuidagi hakkama.
 

Piletiinfo:
Pilet 13 - 15 €
Osta pilet: