Kutuurikeskuse erinevatel sündmustel võidakse pildistada ja filmida.

Fotosid ja videosid võidakse salvestada ning avalikustada kultuurikeskuse kalendris eesmärgiga jagada teavet Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuses toimuvate sündmuste kohta.

Fotosid ja videosid võidakse kasutada Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuse reklaammaterjalide (plakatite, treilerite jms) koostamisel. 

Valga Jaani kirikus pidulik kunstikuu avamine Sopran KATRIN TARGO soolokontsert

01.
november
teisipäev
2016
Kell 18:00
Valga Jaani Kirikus

Katrin Targo alustas muusikaõpingud juba 5-aastaselt Ülle Sisa klaveriklassis ning lõpetas Tallinna Muusikakeskkooli pianistina 1998. aastal Lembit Orgse klassis. Eesti Muusikaakadeemias 

otsustas ta ooperilaulu kasuks ja omandas 2007. aastal magistrikraadi Rotislaw Gurjevi klassis.  

 

2012. aastal sai ta teise magistrikraadi Viini Muusika-ja Esituskunstide Ülikoolist muusikalis-dramaatilise esituse erialal.  

2007. aastal võitis Targo Eesti Muusika-ja Teatriakadeemias toimunud Yamaha stipendiumikonkursi. Ta on olnud Imrich Godini nimelise rahvusvahelise laulukonkursi ja Antonin Dvoraki nimelise rahvusvahelise laulukonkursi laureaat, pälvides koos peapreemiatega ka eriauhinna paima interpretatsiooni eest.  

2015. aastal jõudis Katrin Targo maineka konkursi "Franz Schubert ja moodne muusika" finaali.  

Esimesed lavakogemused ooperi vallas sai Targo koorilauljana Savonlinna ja Salzburgi ooperifestvali kooris, Arnold schönbergi nimelises kooris ning Viini Riigiooperis. Katrin Targo on Viini rikkaliku kirikumuusikaelu populaarne solist ning laulab paljudes tähtsates kirikutes nii Viinis kui ka mujal Austrias. 

Hooajal 2015/2016 esines Targo Pille-Lille Muusikute fondiga Rapla kirikumuusikafestvalil ja Tallinna kammermuusikafestivalil. Samuti astus ta üles Ostrava Ooperis Tsehhis ja laulis 2016. aasta oktoobris Tatjana rolli (Tsaikovski "Jevgeni Onegin)  Plezeni Suures Teatris. Kontsertreisid viivad teda 2016. aastal Luxembourgi, Saksamaale ja Prantsusmaale ning 2017. aastal Brasiiliasse ja USA-sse. 

2015. aastal üllitasid Katrin Targo ja pianist Ekaterina Nokkert SD Alban Bergi, Samuel Barberi ja Hugo Wolfi lauludega (Marinegrau Records). 

Side Valgaga on Katrinil seotud ema Juta Targo kaudu kelle kodulinn on Valga ning kes on lõpetanud Valga Lastemuusikakooli.

Kontsertmeister Ruth Mõttus

Piletiinfo:
Pilet 5/7€